Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 116 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

xr.moyrkoy.jpg

Παρουσίαση λογοτεχνικού βιβλίου “ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΑ”

dyo-deytera--2015 00Μια νέα λογοτεχνική έκφραση παρουσιάζουμε σήμερα, του συνδημότη μας Λάμπρου Η. Μπαλαούρα (Άγιος Γεώργιος) με τίτλο“δυο δεύτερα” που αποτελεί μια προσπάθεια αποκρυπτογράφησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς μπροστά στα αδιέξοδα της σύγχρονης εποχής.

Το βιβλίο αποτελείται από διηγήματα, εικόνες μέσα από την ζωή που δείχνουν το μεγαλείο του ανθρώπου να αποφασίζει, να υποστηρίζει τις θέσεις του, να αγαπά, να χαίρεται η να δυσφορεί ανάλογα με τα συναισθήματα και εν κατακλείδι πόσο μπορεί να αντιμετωπίζει τα καθημερινά προβλήματα ως φυσιολογική εξέλιξη της ζωής του…

Οπισθόφυλλο.

Τα “Δυο Δεύτερα” είναι μια προσπάθεια αποκρυπτογράφησης της ανθρώπινης συμπεριφοράς και ένα γράφημα του εσωτερικού κόσμου του ανθρώπου – πολίτη της εποχής.

Το βιβλίο αποτελείται από διηγήματα ποικίλου περιεχομένου, που προσπαθούν να δείξουν το φάσμα της ανθρώπινης ηθικής μπροστά στην οργή του “θέλω” και της αίσθησης πως η ιδέα ολισθαίνει μπροστά στην ύλη.

Βιογραφικό.

dyo-deytera--2015 01Ο Μπαλαούρας Λάμπρος γεννήθηκε στο χωριό Άγιος Γεώργιος του Μεσολογγίου, τον Δεκέμβριο του 1969. Σπούδασε κλασσική φιλολογία στο Παν/μιο Ιωαννίνων και εργάστηκε στην δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση.

Έγραψε άρθρα σε τοπικές εφημερίδες και από νωρίς ασχολήθηκε με την ποίηση (Συλλογές : <<Γυρίσματα>> και <<Χωρίς καταφύγιο>> - καταχωρημένες στην Εθνική Βιβλιοθήκη).

Η ανάγκη για εστίαση του ενδιαφέροντος στην σύγχρονη κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα, είναι ακριβώς η αιτία της συγγραφής αυτού του βιβλίου.

Το βιβλίο παρουσιάζεται στα βιβλιοπωλεία : Κιβωτός (Πέπυ Πολονύφη – Ευηνοχώρι), Πολύπλευρο (Νικόλαος Τσαρούχης) και Κύβος (Γεώργιος Καρανικόλας) στο Μεσολόγγι.

Τηλέφωνο επικοινωνίας του συγγραφέα : 6970 141445.

Μια εξαιρετική δουλειά από τον Λάμπρο Μπαλαούρα που με την “ανήσυχη πέννα” του δίνει μια ξεχωριστή άποψη… “έστω για δυό δεύτερα” , όλοι οι άνθρωποι θα ισορροπούσαν στην ζυγαριά και στην κλεψύδρα της ζωής, έστω για ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΑ…

Καλή συνέχεια Λάμπρο…

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes