Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 145 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

alafodimos.jpg
Ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

Ευχαριστήρια επιστολή του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου


H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Τσίπρα για τη σημαντική οικονομική δωρεά τους προς το σχολείο μας.

Σκοπός μας είναι να διαθέσουμε τα χρήματα αυτά για την μετακίνηση των μαθητών στις διάφορες διδακτικές επισκέψεις που έχει προγραμματίσει το σχολείο μας για την φετινή σχολική χρονιά. Με δεδομένη την οικονομική δυσκολία που βιώνουν οι περισσότερες ελληνικές οικογένειες είναι βέβαιο ότι η χορηγία αυτή θα διευκολύνει την επίτευξη  του παραπάνω στόχου χωρίς την οικονομική επιβάρυνση των μαθητών και μαθητριών.

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης έναντι της αξιόλογης και ευγενικής αυτής πράξης, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία στις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Κ. Σταμάτης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

gymn lykeio

Διαβάστε επίσης

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes