Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 77 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

kretsis2.jpg
Pilates και Yoga Instructor στο Ευηνοχώρι

Pilates και Yoga Instructor στο Ευηνοχώρι


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη μαθημάτων Pilates από την πιστοποιημένη Pilates και Yoga Instructor, Βίβιαν Διαμάντη.

Η Μέθοδος Pilates είναι ένα ολιστικό σύστημα εκγύμνασης με κύριο στόχο τη χρησιμοποίηση του μυαλού για τον έλεγχο των μυών και αποτελείται από τα λεγόμενα «ρεπερτόρια» ασκήσεων με τη χρήση διαφορετικών τύπων εξοπλισμού ή και χωρίς εξοπλισμό.

Η Yoga είναι το πιο γοργά αναπτυσσόμενο κίνημα υγείας. Είναι ένα ολιστικό σύστημα προσέγγισης της ανθρώπινης ύπαρξης και ενός ισορροπημένου τρόπου ζωής.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων είναι η 1η Απριλίου στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος Ευηνοχωρίου.

Ημέρες και ώρες των μαθημάτων είναι κάθε Δευτέρα απόγευμα 5:00 – 6:00 και 6:00 – 7:00 και Παρασκευή 5:30 - 6:30 και 6:30 – 7:30.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε την κ. Διαμάντη στο 6940213801 διαφορετικά θα πρέπει να προσέλθετε τουλάχιστον δέκα λεπτά πριν την προγραμματισμένη έναρξη των μαθημάτων.

Καλό ξεκίνημα Βίβιαν ……

bibian 2022 00

Διαβάστε επίσης

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes