Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

korras.jpg
Νέο υπερσύγχρονο οδοντιατρείο στο Ευηνοχώρι

Νέο υπερσύγχρονο οδοντιατρείο στο Ευηνοχώρι


Ένα νέο υπερσύγχρονο οδοντιατρείο υψηλών προδιαγραφών της Έλενας Οικονομίδη άνοιξε στο Ευηνοχώρι.

Η Έλενα Οικονομίδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα και αποφοίτησε το 2014 με ΑΡΙΣΤΑ. Το 2014 μέσω πανελλαδικών εξετάσεων εισήχθη στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών από όπου και αποφοίτησε το 2019 με βαθμό 8,2.

Καθ΄ολη τη διάρκεια των σπουδών εργάστηκε ως βοηθός οδοντιάτρου στο πλάι καθηγητών του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και Γναθοχειρουργών .Έχει επίσης λάβει εκπαίδευση για την χορήγηση πρώτων βοηθειών(ΚΑΡΠΑ).

Μετά τη λήψη του πτυχίου εργάστηκε ως Χειρουργός Οδοντίατρος σε ιδιωτική κλινική στην Πετρούπολη Αθηνών και σε δημόσια οδοντιατρική μονάδα εξασκώντας όλο το φάσμα της οδοντιατρικής.

Παραμένει συνεχώς σε εξέλιξη παρακολουθώντας καθώς και παρουσιάζοντας σε πλήθος σεμιναρίων ,συνεδρίων και ημερίδων ώστε να παρέχει υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη συμφώνα με τις τελευταίες τεχνολογίες της οδοντιατρικής .Τέλος η οδοντίατρος είναι μέλος του Οδοντιατρικού συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας.

Από το Φεβρουάριο του 2022 διατηρεί ιδιωτικό οδοντιατρείο στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου. Το οδοντιατρείο βρίσκεται πλησίον κόμβου παλαιάς Εθνικής Αντιρρίου-Ιωαννίνων έναντι συνεργείου αυτοκινήτων Ξηρός .

Το οδοντιατρείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα και ακολουθεί τις πιο σύγχρονες μεθόδους θεραπείας δοντιών. Στόχος του οδοντιατρείου είναι να σας παρέχεται υψηλής ποιότητας οδοντιατρική περίθαλψη και η επίσκεψή σας στον οδοντίατρο να γίνεται όσο πιο ευχάριστη και άνετη .

Στο οδοντιατρείο πραγματοποιείται όλο το φάσμα Αισθητικής Οδοντιατρικής , παιδοδοντίας , ενδοδοντίας, προσθετικής, αόρατη ορθοδοντική με διαφανείς νάρθηκες καθώς και εμφυτευματολογίας σε συνεργασία με Γναθοχειρουργό.

Το ιατρείο λειτουργεί όλα τα πρωινά και απογευματινά κατόπιν ραντεβού. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 26313 02572\6930795105

Ακολουθήστε την στο Facebook https://www.facebook.com/%CE%9F%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AF%CE%B4%CE%B7-%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B1-107172155224769

***Ευχόμαστε καλές δουλειές στο νέο Οδοντιατρείο της Έλενας Οικονομίδη..

Odontatreio1 E.OI 2022 00 Odontatreio E.OI 2022 00 Odontatreio E.OI 2022 00 Odontatreio E.OI 2022 00 Odontatreio E.OI 2022 00 Odontatreio E.OI 2022 00 Odontatreio E.OI 2022 00

Διαβάστε επίσης

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes