Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 68 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

triwtis.jpg

Ευχαριστήρια επιστολή του Λυκείου Ευηνοχωρίου

gymn lykeioΗ σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Ρόμπολα Κωνσταντίνο, για την αξιέπαινη πράξη της δωρεάς μεγάλου αριθμού εξαιρετικών βιβλίων στη βιβλιοθήκη του σχολείου.

Η αναδιοργάνωση της βιβλιοθήκης αποτελεί σημαντικό στόχο για τη Διεύθυνση και το Σύλλογο των Διδασκόντων που με σταθερά βήματα βαίνει προς την υλοποίησή του. Η ανάρτηση του καταλόγου των τίτλων των βιβλίων στην ιστοσελίδα του σχολείου και η αγορά καινούργιων ραφιών για την τοποθέτησή τους σε ένα καινούργιο αυτόνομο χώρο είναι ήδη γεγονός. Η δωρεά του κ. Ρόμπολα έρχεται να εμπλουτίσει τη συλλογή που διαθέτει η βιβλιοθήκη καθιστώντας την πιο λειτουργική και εξυπηρετώντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών.  

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε αφενός να ευχαριστήσουμε τον κ. Κωνσταντίνο Ρόμπολα και αφετέρου να αναδείξουμε την αξιέπαινη πράξη του.

    Ο Διευθυντής                                                                                        Ο Σύλλογος Διδασκόντων του

   Νικόλαος Κ. Σταμάτης                                                                         Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

Διαβάστε επίσης

 

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes