Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 30 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

xirosx1.jpg

Ευχαριστήρια Επιστολή του Λυκείου Ευηνοχωρίου

gymn lykeioΟ Διευθυντής, ο Σύλλογος Διδασκόντων και η μαθητική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζουμε τις ολόθερμες ευχαριστίες μας προς τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Ιάκωβο Παλαιολόγο, πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Αιτωλοακαρνανίας, για τη σημαντική δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων για τη σχολική μας βιβλιοθήκη.

Η δωρεά αυτή έρχεται σε μια χρονική στιγμή που ολοκληρώνεται η αναδιοργάνωση της βιβλιοθήκης, με την ανάρτηση του καταλόγου των τίτλων των βιβλίων της στην ιστοσελίδα του σχολείου και με τη στέγασή της σε ένα ξεχωριστό αυτόνομο χώρο εντός της σχολικής μας μονάδας.  Ο εμπλουτισμός της συλλογής που διαθέτει η βιβλιοθήκη του σχολείου, μας χαροποιεί και μας ικανοποιεί αφού καθίσταται πιο λειτουργική εξυπηρετώντας τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των μαθητών και των εκπαιδευτικών του Λυκείου Ευηνοχωρίου.   

Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης μιας αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης. Τέτοιες πράξεις θεωρούμε ότι στη σημερινή εποχή θα πρέπει να αναδεικνύονται, αφού στοχεύουν στην πνευματική ενίσχυση των μαθητών και μαθητριών μας.

              Ο Διευθυντής                                                                                      Ο Σύλλογος Διδασκόντων του

        Νικόλαος Σταμάτης                                                                                 Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

Διαβάστε Επίσης

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes