Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 118 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

mpoyros.jpg

Ευχαριστήρια Επιστολή από το ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ

gymn lykeio1H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τον εκπαιδευτικό κ. Ιωάννη Νικάκη για τη σημαντική δωρεά μεγάλου αριθμού βιβλίων σχετικών με τα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών.

Η προσπάθεια ενίσχυσης της βιβλιοθήκης μας αποτελεί για τη σχολική μας κοινότητα κορυφαίο στόχο. Για την υλοποίησή του σημαντικοί αρωγοί είναι η αποδοχή δωρεών, η αγορά νέων εκδόσεων, η καταγραφή των υπαρχόντων τίτλων και η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του  σχολείου του καταλόγου των βιβλίων έτσι ώστε να είναι προσβάσιμος σε κάθε μαθητή και μαθήτρια.

Η προσφορά του κ. Νικάκη συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της σχολικής βιβλιοθήκης του σχολείου μας με βιβλία απαραίτητα για την εμβάθυνση των μαθητών στα μαθήματα των Φυσικών Επιστημών.

Η αξιέπαινη αυτή πράξη του μας γεμίζει ελπίδα για τη στήριξη στη σχολική μας μονάδα και ευχόμαστε κι ελπίζουμε να βρει μιμητές στο μέλλον.

Ο Διευθυντής   

Νικόλαος Κ. Σταμάτης

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του  Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

 

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes