Η ομάδα μπάσκετ "Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου" στο Λύκειο Ευηνοχωρίου

x.t l.e 2019 02Στο πλαίσιο εναρμονισμού της 6ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2019 με την Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2019, στο Γενικό Λύκειο Ευηνοχωρίου με τη συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του σχολείου και την ευθύνη της γυμνάστριας του σχολείου μας κ. Νούλα Βασιλικής υλοποιήθηκαν οργανωμένες αθλητικές δράσεις: πιγκ-πογκ, βόλεϋ, χορός, μπάσκετ, εξάσκηση με όργανα γυμναστικής.

Ιδιαίτερη, όμως, υπήρξε η χαρά όλων των μαθητών και εκπαιδευτικών εξαιτίας της επίσκεψης που πραγματοποίησε η ομάδα μπάσκετ του «Γυμναστικού Συλλόγου Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου» αποδεχόμενη την πρόσκληση του Διευθυντή και του Συλλόγου Διδασκόντων του Λυκείου Ευηνοχωρίου. Αρχικά, το λόγο πήρε ο προπονητής κ. Καλαμπάκος τονίζοντας την ιδιαίτερη  αξία της άθλησης στην ζωή, στην υγεία και στην ψυχολογία των παιδιών. Στη συνέχεια, ο αρχηγός της ομάδας Στάθης Παπαδιονυσίου προέτρεψε τους μαθητές να αναζητούν διέξοδο στην άθληση  γενικά και στη συνέχεια ο προπονητής έδωσε το σύνθημα για ένα αγώνα «3 on 3» μεταξύ μαθητών και καλαθοσφαιριστών της ομάδας του «Χαριλάου Τρικούπη».

Η Σχολική Κοινότητα του Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο, τον προπονητή και τους καλαθοσφαιριστές της ομάδας του «Γυμναστικού Συλλόγου Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου» για την παρουσία τους που ευελπιστούμε να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για προσήλωση σε υγιείς στόχους, πρόοδο και επιτυχία.

x.t l.e 2019 00 x.t l.e 2019 01

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι