Τιμητική Διάκριση για το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου - Bravo Schools

gymn lykeio1To Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου αναδείχτηκε στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Bravo Schools 2019 και έλαβε διάκριση στην κατηγορία Μαθητικές Δημιουργίες  στο  Στόχο 1 (Μηδενική Φτώχεια) με τη συμμετοχή του με το  Άρθρο για την καταπολέμηση της φτώχειας και την επίδειξη ελεημοσύνης.

   Στo Bravo Schools, στον  Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό για τους 17 Παγκόσμιους Στόχους του ΟΗΕ,  συμμετείχαν  294 σχολεία που με 738 σχολικές προσεγγίσεις κατέγραψαν τις προτάσεις τους για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Χιλιάδες ενεργοί πολίτες κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν στην ανοιχτή ψηφοφορία με 32.256 ψήφους συνολικά, «ακούγοντας» τα μηνύματα των παιδιών και ανταποκρινόμενοι σε αυτά.

   Με τη συμμετοχή   στο Bravo Schools, το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου εντάσσεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ του ΟΗΕ(in action SGDs Schools Club) και γίνεται μέρος ενός παγκόσμιου Δικτύου Σχολείων!

   Απώτερος στόχος του διαγωνισμού είναι να αναδειχθεί ο σημαντικός ρόλος του σχολείου ως ένας δυναμικός πυρήνας αφύπνισης και ενεργοποίησης των μαθητών, των οικογενειών τους και της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας. 

Να συγχαρούμε τις παρακάτω μαθήτριες της Β΄ τάξης του σχολείου για τη συγγραφή του άρθρου και τις εικαστικές τους δημιουργίες και να τις ευχηθούμε πάντα να προοδεύουν:

Κωνσταντίνα Τσώνη, Β1

Σοφία Ζήση, Β1

Δάφνη Ξάφο, Β2

Ευγενία Μελικόκη, Β1

Έλενα Μπερτσιά, Β2

Ευγενία - Μαρία Μασίνα, Β1

Ξανθίππη Τσακάλη, Β2

Ανίσα Χοτζάι,Β2

Δέσποινα Χουλιάρα, Β2

Ναταλία Βαλμά, Β1

Σπυριδούλα Τριανταφυλλίδη, Β2

Τις διακρίσεις για τις καλύτερες προσεγγίσεις των σχολείων στους 17 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και τις τελικές βραβεύσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Δείτε την ΔΙΑΚΡΙΣΗ του Γυνασίου Ευηνοχωρίου σε αρχείο PDF ΕΔΩ :

diakrisi gymn evinoch 2019 00 diakrisi gymn evinoch 2019 01 diakrisi gymn evinoch 2019 02 diakrisi gymn evinoch1 2019 00 diakrisi gymn evinoch1 2019 01

Τελευταία Άρθρα

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι