Κατηγορία : Κοινωνία - Θέματα - Απόψεις


  Στο πλαίσιο της δράσης του Πανεπιστημίου Πατρών «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τον τίτλο «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο», έπειτα από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών καθηγητή κ. Γεωργίου Κεχαγιά, οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου επισκέφθηκαν τα τμήματα που στεγάζονται στο campus του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι.


  Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζουν θερμότατες ευχαριστίες στον κ. Χασάνο Ανδρέα για την αξιόλογη δωρεά μεγάλου αριθμού τευχών περιοδικής έκδοσης ιστορικού περιεχομένου για τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας.


  Σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα, με μια λιτή εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της Σχολικής Βιβλιοθήκης, Αίθουσα: «Γεώργιος Κοκοσούλας», του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στον προαύλιο χώρο του σχολείου.


  Πρόκειται για τον εύζωνα Αθανάσιο Σπ. Πολονύφη από το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου εκπληρώνοντας την στρατιωτική του θητεία με απόλυτη επιτυχία στις δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες της Προεδρικής φρουράς.


  H σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει θερμότατες ευχαριστίες προς τους αδερφούς Κωνσταντίνο και Αλέξανδρο Τσίπρα για τη σημαντική οικονομική δωρεά τους προς το σχολείο μας.

  gymn lykeioΗ σχολική κοινότητα του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου υποβάλλει δημόσια τις θερμότατες ευχαριστίες της προς τον κ. Κίμωνα και την κα Μαρία Κοκοσούλα για την πολύτιμη δωρεά  μεγάλου αριθμού βιβλίων λογοτεχνικού και επιστημονικού περιεχομένου στη μνήμη του αδελφού τους Γιώργου Κοκοσούλα.

  gymn lykeioΗ σχολική κοινότητα του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς τον συνταξιούχο εκπαιδευτικό κ. Ρόμπολα Κωνσταντίνο, για την αξιέπαινη πράξη της δωρεάς μεγάλου αριθμού εξαιρετικών βιβλίων στη βιβλιοθήκη του σχολείου.

  8 diag.poihshs 2021 00Τα Εκπαιδευτήρια «Παναγία Προυσιώτισσα» διεξήγαγαν  τον 8ο Μαθητικό Διαγωνισμό Ποίησης 2019-2020 αφιερωμένο στον Ν. Καζαντζάκη για όλα τα σχολεία Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

  Σελίδα 1 από 4

  Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

  Καθημερινά Νέα

  Μούρκος apartments Κρυονέρι

  Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

  Το πανηγύρι του χωριού μας γιορτάστηκε και εφέτος με δημοτική ορχήστρα με...
    Το πανηγύρι του χωριού μας γιορτάστηκε και εφέτος με δημοτική ορχήστρα με μεγάλα ονόματα...
  Ενα νέο εκκλησάκι της Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στολίζει το Ευηνοχώρι μας και...
  VIDEO : Παναγία Προυσιώτισσα η Μεγαλόχαρη
  Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2023
  Thumbnail Η ιστορική Ιερά μονή Προυσού στην Ευρυτανία με τη θαυματουργή εικόνα της...
  Με την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, έγινε σήμερα η έναρξη της νέας...
  VIDEO - Η εορτή του Γενεσίου της Θεοτόκου στον Γαλατά - 2023
  Την εορτή του Γενεσίου της Υπεραγίας Θεοτόκου, πανηγύρισε με λαμπρότητα o...

  Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα