Εγκαίνια γραφείου & κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου “Ο Άγιος Ιωάννης”

Εγκαίνια γραφείου & κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου “Ο Άγιος Ιωάννης”


Γράφει ο Δημήτριος Κάκκος

Μία σημαντική μέρα ήταν η σημερινή για τον Λαογραφικό Σύλλογο του χωριού μας «Ο Άγιος Ιωάννης» καθώς πραγματοποίησε τα εγκαίνια των νέων του γραφείων.

Ένας χώρος που πλέον ο σύλλογος θα μπορεί να στεγάσει τα πολύτιμα υπάρχοντα του και να μπορεί να λειτουργεί πιο εύρυθμα και αποτελεσματικά. Τα νέα γραφεία βρίσκονται πλησίον των παλαιών και απέναντι από τον χώρο που γλεντούν οι αρματωμένοι στις 24 Ιουνίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο π. Γεώργιος και ο π. Αθανάσιος παρουσία των μελών του ΔΣ και πλήθους συγχωριανών μας.

Ιδιαίτερα παρευρέθηκαν ο Βουλευτής κ. Παπαθανάσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομμάτης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων των γύρω χωριών και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων του χωριού μας και της ευρύτερης περιοχής.

Την εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό η Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κα Ξένια Σιάμου και στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του συλλόγου και της κοινότητας κ. Χρήστος Νασόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία του συλλόγου, στις δράσεις του και στα σχέδια του για την πορεία του ιστορικού αυτού συλλόγου. Ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους καθώς και αυτούς οι οποίοι  έχουν υπηρετήσει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Βουλευτής κ. Παπαθανάσης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Μαυρομμάτης καθώς και ο πρώην δήμαρχος, γιατρός και μέλος του Συλλόγου κ. Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια οι ιερείς ευλόγησαν την βασιλόπιτα του Συλλόγου και οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στους χώρους των γραφείων.

Ευχόμαστε πολλές και δημιουργικές δράσεις στον Σύλλογο «Άγιος Ιωάννης».

***Ευχαριστούμε τον Σπύρο Ζαρκάδα και Δημήτριο Κάκκο για τις φωτογραφίες.

pita egkaineia agios.ioannis 2024 00

Διαβάστε επίσης

Related Articles

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes