Αριστεία μαθητών & χοροί – σύλλογος Αρχαία Καλυδώνα - 2024
Featured

Αριστεία μαθητών & χοροί – σύλλογος Αρχαία Καλυδώνα - 2024


Με εξαιρετική επιτυχία, παρουσία εκατοντάδων συγχωριανών και συνδημοτών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του

πολιτιστικού συλλόγου Ευηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” , στην ετήσια γιορτή απονομής αριστείων στους μαθητές των σχολείων του χωριού μας την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 στην πλατεία “Οδυσσέας Ελύτης”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον γ.γ κ. Κάκκο Δημήτριο που ήταν και ο συντονιστής και στην συνέχεια οι μαθητές παρέλαβαν τα αριστεία τους για την προσπάθεια που έκαναν στην σχολική χρονιά που μόλις τελείωσε κάτω από το ζεστό χειροκρότημα των θεατών.

Ειδικό αριστείο πήραν και οι μαθητές της περσινής Γ΄ Λυκείου που εισήχθησαν στα Τ.Ε.Ι και Α.Ε.Ι ανοίγοντας νέους δρόμους στην ζωή τους.

aristeia xoroi 2024 0Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Διονύσης Φούντας ευχαρίστησε τους συγχωριανούς για την συμπαράσταση και την παρουσία τους , συγχάρηκε του μαθητές για τις επιτυχίες και τόνισε πως στόχος είναι να κάνουμε το χωριό μας και εφέτος κέντρο πολιτιστικής αναφοράς.

 

Όμορφες στιγμές παράδοσης μας χάρισε το χορευτικό τμήμα Κοινότητας Ευηνοχωρίου με τα τμήματα ανηλίκων και ενηλίκων που καταχειροκροτήθηκαν από τους παραβρισκόμενους.

Επίσης ο γ.γ του συλλόγου Κάκκος Δημήτριος έκανε και ένα ευχαριστήριο χαιρετισμό για την παρέα αρματωμένων «Ο Έλατος» για το πανηγύρι του Αη Γιάννη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ι.Π Μεσολογγίου, Τέγας Χρήστος και Ράπτης Δημήτριος, ο πρόεδρος της κοινότητας Ευηνοχωρίου Νασόπουλος Χρήστος, αντιπρόσωποι συλλόγων, φορείς, δάσκαλοι, καθηγητές, και ο νέος λεικιάρχης μας Αιβάζογλου Ιωάννης.

Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου για την άψογη οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης κερδίζοντας για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συγχωριανών μας για όσα τους προσφέρουν…

Δείτε και VIDEO απο την εκδήλωση ΕΔΩ

Gallery εικόνων

Δείτε επίσης

Αναζήτηση