Αποχαιρετιστήρια γιορτή Δημοτικού & λήξη σχολικού Έτους 2023-2024 & VIDEO
Featured

Αποχαιρετιστήρια γιορτή Δημοτικού & λήξη σχολικού Έτους 2023-2024 & VIDEO


Την Τετάρτη (12/06/2024) το πρωί, υλοποιήθηκε η τελετή λήξης του Σχολικού Έτους

2023-2024 στο Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου.

 dhmotiko apoxeretisthria 2024 0Οι κηδεμόνες των μαθητών/τριών, καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου απόλαυσαν μία γιορτή γεμάτη καλοκαιρινό χρώμα, τραγούδι, παραδοσιακή μουσική, χορό και αθλητικές δραστηριότητες από τους μαθητές/τριες όλων των τάξεων.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα οι μαθητές/τριες της Ε’ τάξης αποχαιρέτησαν τους μαθητές/τριες της ΣΤ΄τάξης, καθώς οι τελευταίοι/ες από τον Σεπτέμβριο 2024 θα μεταβούν σε ένα άλλο σκαλοπάτι βαθμίδας, αυτό του Γυμνασίου. Επί τούτου, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ευηνοχωρίου μοίρασε στους μαθητές/τριες της ΣΤ’ τάξης Δημοτικού αναμνηστικά δωράκια.

Επιπλέον, εκτός των άνωθεν, στο Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου χτες παρουσιάστηκαν υπέροχα εκθέματα ζωγραφικής από τους μαθητές/τριες των τάξεων της Β΄και της Δ’ Δημοτικού με θέμα «Καλοσύνη 2024» υπό την επιμέλεια της εκπαιδευτικού Εικαστικών κυρίας Σαρακατσάνου Κωνσταντίνας. Η εν λόγω έκθεση αφορά Εθελοντική Δράση του Ελληνικού Κέντρου Συναισθημάτων στην οποία με τιμή και υπερηφάνεια το Δημοτικό Σχολείο Ευηνοχωρίου έλαβε μέρος.

Στο τέλος της τελετής λήξης του σχολικού έτους 2023-2024 υπήρχε μπουφές με ποικιλία αλμυρών και γλυκών εδεσμάτων, αλλά και δροσιστικών ροφημάτων για μικρούς και μεγάλους προσφορά του Σχολείου καθώς και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Σχολείου.

Να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους βοήθησαν προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια άκρως επιτυχημένη αλλά και διασκεδαστική τελετή λήξης για το Σχολικό Έτος 2023-2024 και ιδιαίτερα τους εκπαιδευτικούς κυρία Μπαλαφούτη Φωτεινή και κύριο Σκανδάλη Βασίλειο, που ανέλαβαν τη μουσική αλλά και την αθλητική επιμέλεια των μαθητών/τριών όλων των τάξεων, αντίστοιχα.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον κύριο Καρέλη Γεώργιο, σύζυγο της σχολικής νοσηλεύτριας, για το υπέροχο πανό που μας ζωγράφισε και το χάρισε στο σχολείο.  

Να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές/τριές μας, καθώς και στις οικογένειές τους, να έχουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι, γεμάτο χαρούμενες εμπειρίες και όμορφες στιγμές!

Δημοπούλου Παρασκευή

VIDEO

 Gallery εικόνων

Διαβάστε επίσης

Αναζήτηση