Γεώργιος Χαρ.Καραπαπάς

Γεώργιος Χαρ. Καραπαπάς

karapapas2Γεννήθηκε στο χωριό μας το 1965 και υπέγραψε το πρώτο του δελτίο το 1982 στον Εύηνο Ευηνοχωρίου.

Στην αρχή της ποδοσφαιρικής θητείας αγωνιζόταν ως δεξιός επιθετικός (εξτρέμ) αλλά και αμυντικό χάφ, αλλά πολύ γρήγορα βρήκε την φυσική του θέση ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Μέχρι το τέλος της καριέρας του το 2006 αγωνίστηκε επίσης στον Προμηθέα Γαυρολίμνης (δυο σεζόν) , την Καλυδώνα και τον Τρίκαρδο Κατοχής.

Ήταν μέλος της μεγάλης ομάδας του Εύηνου την τριετία 1983 – 1986 με την οποία κέρδισε 3 πρωταθλήματα καθώς επίσης ένα με τον Προμηθέα Γαυρολίμνης το 1995 και ένα ακόμη με τον Εύηνο το 2004.

 

Κατέχει δίπλωμα προπονητή (κατηγορία UEFA B’) και με προπονητή τον ίδιο η νεοσύστατη Ένωση Ευηνοχωρίου κέρδισε έως το 2009 ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Αγωνίστηκε περίπου σε 600 μάτς και έχει πετύχει 15 γκόλ και από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του ήταν τα πρωταθλήματα που κατέκτησε και η συμμετοχές στα μπαράζ για την άνοδο στην Δ’ εθνική με τον Εύηνο παρ΄ όλο που απογοητεύτηκε γιατί δεν έγινε το όνειρο πραγματικότητα.

Ακόμη δεν ξεχνά την πρόταση που του έγινε από τον Όμηρο Νεοχωρίου που έπαιζε στην Δ΄ Εθνική για δυο συνεχόμενα έτη , αλλά τότε η διοίκηση του Ευήνου δεν την έκανε δεκτή και παρέμεινε στον Εύηνο.

Χειρότερη στιγμή ο τραυματισμός του (ρήξη μηνίσκου) το 1992 που τον άφησε εκτός δράσης για έξι μήνες περίπου.

Ως ωραιότερο από τα γκόλ που έχει πετύχει θεωρεί αυτό με αντίπαλο τον Γ.Ο Μεσολογγίου με εξαιρετικό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή, 

Του ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και στην οικογένεια του και τον ευχαριστούμε για όσα πρόσφερε…

***Ευχαριστούμε και τον Μπάμπη Κόντο για τις φωτογραφίες που μας αφιέρωσε.

karapapas3karapapas4 karapapas5 karapapas6

karapapas karapapas1 karapapas7 karapapas8

karapapas9 karapapas10 karapapas11 karapapas12

karapapas13 karapapas14 karapapas16 karapapas20

karapapas19 karapapas21 karapapas22 karapapas24


Related Articles

Ελευθέριος Μάνθος

Κων/νος Δ. Ξηρός

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes