Αθανάσιος Β. Κοντός (Καμούσας)

Αθανάσιος Β. Κοντός (Καμούσας)

kontos14Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 1987 στην ομάδα του χωριού του και τις καρδιάς του “Καλυδώνα”, με την οποία την επόμενη χρονιά – Αήττητη κατέκτησε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία με προπονητή τον Ιωάννη Μωρίκη.

Αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ και με κύριο χαρακτηριστικό του την άριστη τεχνική κατάρτιση και το “Μαγικό” αριστερό πόδι στα στημένα, ως το τέλος τις καριέρας του πέτυχε πάνω από 100 γκόλ.

Αργότερα μεταγράφηκε στον Προμηθέα Χάλκειας με τον οποίο κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και έφτασε σε δύο τελικούς κυπέλλου Αιτ/νιας κερδίζοντας τον ένα το 1996 με αντίπαλο τον Άρη Αιτωλικού με σκόρ 2 – 1.

Εκείνη την χρονιά ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο, τον έκανε να απέχει για δύο χρόνια από την ενεργό δράση.

Για να ξαναγυρίσει αργότερα με την άλλη ομάδα του χωριού του τον Εύηνο παίζοντας ένα χρόνο.

Κατόπιν έγινε μεταγραφή στις Παπαδάτες Μακρυνείας που για λίγο χάθηκε η άνοδος με προπονητή τον παλιό παίκτη του Παναιτωλικού Κώστα Τάκο.

Το 2010 έκλεισε την καριέρα του στην μικρή ομάδα του χωριού του, αλλά πολλά υποσχόμενη για το μέλλον Ακαδημία Ευηνοχωρίου.

Στηρίζει την παράδοση του χωριού του αποτελεί μέλος του πολιτιστικού συλλόγου Η Αρχαία Καλυδώνα και της παρέας αρματωμένων “Ο Έλατος”.

Τέλος ο “Καμούσας” όπως τον γνωρίζουν σε όλα τα γήπεδα της Αιτ/νιας ευχαριστεί όλους τους προπονητές και τους συμπαίκτες που συνεργάστηκε μαζί τους και έχουν παραμείνει φίλοι…

Πολλές ευχές για υγεία στον ίδιο και την οικογενειά του και τον ευχαριστούμε για την προσφορά του αλλά και την συνεργασία του..

kontos9 kontos10 kontos19 kontos17

kontos23 kontos15 kontos7 kontos22

kontos8 kontos20 kontos4 kontos21

kontos13 kontos16 kontos18 kontos2

kontos5 kontos6 kontos12 kontos24


Related Articles

Ελευθέριος Μάνθος

Κων/νος Δ. Ξηρός

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes