Κώστας Θ. Πιστιόλης

Γεννήθηκε στο χωριό μας το 1950 και σε ηλικία 17 ετών έβγαλε το πρώτο δελτίο του στον Εύηνο Ευηνοχωρίου με πρόεδρο τον Πέτρο Κωνσταντακόπουλο και προπονητή τον Θανάση Κουτσαγγέλου .

      eyhnos.d7  eyhnos  22eyhnos.d6

Αγωνίστηκε για 15 χρόνια στην ομάδα και είχε συμμετοχή σε 280 μάτς περίπου. Η θέση του ήταν κεντρικός αμυντικός (στόπερ ή λίμπερο) και τα σωματικά του προσόντα (ύψος και όγκος σώματος) αλλά και το πολύ δυνατό παιγνίδι στην αντιμετώπιση των αντίπαλων φόρ τον κατέταξαν διαχρονικά στους πολύ καλούς αμυντικούς , που έπαιξαν στις ομάδες του χωριού μας. (Εύηνος και Καλυδώνα).

Στην καριέρα του κατέκτησε (2) πρωταθλήματα με τον Εύηνο που έφεραν την ομάδα από την Γ΄ κατηγορία στην Α΄ κατηγορία του Νομού μας.

      eyhnos.d9  eyhnos.d10  eyhnos.d13

Θυμάται πάντα ως καλύτερη στιγμή, μια εξαιρετική παρουσία (κορυφαίος του αγώνα) στο μάτς Ερμής Λεσινίου – Εύηνος  Ευηνοχωρίου (0 – 0) 1978 και η χειρότερη ανάμνηση του, η συμμετοχή του στα επεισόδια του Αγώνα Εύηνος – Τρίκαρδος Κατοχής που ακόμα και σήμερα οι εικόνες τον ακολουθούν και τον στεναχωρούν.

Τελειώνοντας την καριέρα του συμμετείχε σε διοικητικά συμβούλια των επομένων χρόνων στον Εύηνο Ευηνοχωρίου, ενώ εξακολουθεί να είναι λάτρης ως θεατής πιά του ποδοσφαίρου βλέποντας αγώνες του Ευήνου, της Καλυδώνας και τώρα της Ένωσης Ευηνοχωρίου.

Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του και την συνεργασία που είχαμε…

Related Articles

Ελευθέριος Μάνθος

Κων/νος Δ. Ξηρός

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes