Τελευταία Άρθρα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ

ΓΕΙΤΟΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΕΥΗΝΟΧΩΡΙ - VIDEO

Κοινότητα Ευηνοχωρίου 100 χρόνια Ιστορίας

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Αυτή τη στιγμή...

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 67 επισκέπτες και κανένα μέλος

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Επαγγελματίες

korras.jpg
Επίσκεψη του Λυκείου Ευηνοχωρίου στο campus του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι

Επίσκεψη του Λυκείου Ευηνοχωρίου στο campus του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι


Στο πλαίσιο της δράσης του Πανεπιστημίου Πατρών «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο Πατρών» με τον τίτλο «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο», έπειτα από πρόσκληση του Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών καθηγητή κ. Γεωργίου Κεχαγιά, οι μαθητές της Β’ και Γ’ τάξης του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου επισκέφθηκαν τα τμήματα που στεγάζονται στο campus του Πανεπιστημίου Πατρών στο Μεσολόγγι.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το Πανεπιστήμιο και τα τέσσερα τμήματα που στεγάζονται στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο, να ξεναγηθούν στους εξαιρετικούς και άρτια επανδρωμένους χώρους του (αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια), να συνομιλήσουν με καθηγητές και φοιτητές των τμημάτων και να αποκτήσουν τελικά μια συνολική εικόνα για το επίπεδο των παρεχόμενων σπουδών που προσφέρονται.

Πληροφορήθηκαν επίσης για τη σύνδεση του έργο και των δραστηριοτήτων των συγκεκριμένων τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών με το κοινωνικό σύνολο και τις επαγγελματικές προοπτικές που παρέχουν. Οι μαθητές του σχολείου μας ενθουσιάστηκαν και έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ξενάγηση και τις γνώσεις που αποκόμισαν.

Η σχολική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου ευχαριστεί θερμά τη Διοίκηση του Πανεπιστημίου Πατρών, τον κ. Πρύτανη, τον κ. Αντιπρύτανη, τον Κοσμήτορα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών και τους Προέδρους των τμημάτων για την αξιέπαινη πρωτοβουλία τους αυτή, που δείχνει την έμπρακτη στήριξή τους στα τμήματα που στεγάζονται στο νομό μας και τα οποία βρίσκονται σε άμεση σύνδεση με τις δραστηριότητες του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας.

Για τη σχολική κοινότητα του Ημερησίου Γενικού Λυκείου Ευηνοχωρίου

Ο Διευθυντής

Νικόλαος Κ. Σταμάτης

campus 2023 03 campus 2023 00 campus 2023 03 campus 2023 03    campus 2023 03 campus 2023 03

Διαβάστε επίσης

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes