Ιατροκοινωνική εκδήλωση στο Γαλατά

galatas mastoy 2018 2Η ενημερωτική Ιατροκοινωνική εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για τον Καρκίνο του Μαστού» πραγματοποιήθηκε με επιτυχία από το σύλλογο γυναικών Γαλατά “Αρμονία” χθες, 13 Οκτωβρίου 2019, στο Δημοτικό σχολείο Γαλατά.

Ομιλητής τις εκδήλωσης ήταν ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών Δημήτριος Κούκουρας ο οποίος ανέπτυξε με λεπτομέρειες μιλώντας ανοιχτά για τον καρκίνο μαστού και έδωσε τα σωστά βήματα και τις σωστές επιλογές που μειώνουν δυσάρεστες καταστάσεις.

Μετά το πέρας της ομιλίας ο καθηγητής βοήθησε και συνομίλησε με κυρίες, με στόχο την ενημέρωση και την υποστήριξη των ασθενών με καρκίνο μαστού.

Χαιρετισμούς απεύθυναν η γραμματέας του συλλόγου γυναικών Γαλατά “ Αρμονία” Ζωή Παλιούρα που καλοσώρισε τον Καθηγητή και ευχαρίστησε τους συγχωριανούς που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, καθώς και Βιβή Παξινού παθούσα εδώ και 20 χρόνια περίπου είναι εθελόντρια στο σύλλογο «αγκαλιάΖΩ» Νομού Αχαίας και είναι στην ομάδα στήριξης των ασθενών .

Η εκδήλωση ήταν μια προσπάθεια του συλλόγου σε συνεργασία με την ομάδα εθελοντών ΣΥΝάνθρωποι και την κ. Βιβή Παξινού.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος του δήμου Ναυπακτίσς Σπύρος Τραχήλης , ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Παπανικολάου Κων/νος. ο δάσκαλος Σακαρέλος Κώστας, η εκπρόσωπος του συλλόγου Ευηνοχωρίου Αρχαία Καλυδώνα Σπυριδούλα Καμπά, πλήθος κόσμου και φορέων της περιοχής.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο σύλλογος είχε ετοιμάσει και μπουφέ για τους παρευρισκόμενους.

*** Επίσης ο σύλλογος γνωστοποιεί ότι μέχρι τέλος του μήνα θα υπάρχει κουμπαράς για τον μικρό Παναγιώτη- Ραφαήλ στα μίνι μάρκετ Κατοχιανού Κλεοπάτρα & Καρακώστα Βαγγέλη,

Συγχαρητήρια στο δημιουργικό σύλλογο γυναικών Γαλατά “Αρμονία” καλή συνέχεια ….

*** Ευχαριστούμε την Σπυριδούλα Καμπά για το άρθρο.

galatas mastoy 2018 1 galatas mastoy 2018 3 galatas mastoy 2018 0 galatas mastoy 2018 5 galatas mastoy 2018 6 galatas mastoy 2018 4 galatas mastoy 2018 2 

Αναζήτηση