Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου - Ορκίστηκε ο νέος Δήμαρχος Κώστας Λύρος

Την Παρασorkomosia lyros 2019 00κευή, της 30 ης Αυγούστου 2019, πραγματοποιήθηκε η ορκομωσία του νέου Δημάρχου του Δήμου της Ιερής Πόλης Μεσολογγίου κ. Κώστα Λύρου , των Δημοτικών Συμβούλων και των Τοπικών Συμβούλων του Δήμου . 

Η τελετή, με σοβαρότητα και σεμνότητα, έλαβε χώρα στον κατάμεστο από του Δημότες του Δήμου μας αύλειο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου στο Μεσολόγγι, υπό τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη  Αιτωλίας & Ακαρνανίας κ.κ.Κοσμά και παρουσία πολλών προσκεκλημένων. 

Ο νέος Δήμαρχος στην πρώτη του ομιλία, διαπιστώνοντας τα ελλείμματα του παρελθόντος σε όλα τα επίπεδα του Δήμου, τόνισε την ανάγκη συμπόρευσης κάθε δημιουργικής και έντιμης δύναμης του τόπου μας, , ώστε να πετύχουμε την αναγέννηση του Δήμου μας . Θεωρώντας, όπως ανέφερε, « ύψιστη τιμή και προνόμιο» την δυνατότητα να υπηρετήσει τον Δήμο της ιστορικής, Ιερής Πόλης Μεσολογγίου από την θέση του Δημάρχου, υποσχέθηκε να εργαστεί με σθένος, αφοσίωση , τόλμη και αποφασιστικότητα. 

Δεσμεύτηκε, ότι η νέα Δημοτική Αρχή με ανιδιοτέλεια και πίστη θα εργασθεί σκληρά για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των δημοτών και των καιρών «για ένα δήμο Αξιοπρεπή, Αξιόπιστο και Δυνατό και για ένα Μεσολόγγι αντάξιο της ιστορικής του κληρονομιάς» .

Από το γραφείο του Δημάρχου Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου Κώστα Λύρου.

*** Σχόλιο διαχειριστή.

Η ιστοσελίδα μας εύχεται στο νέο δήμαρχο Ι.Π Μεσολογγίου Κώστα Λύρο Καλή και Δημιουργική θητεία, καλή επιτυχία στην προσπάθειά σας, για την επίτευξη των στόχων προκειμένου η Ι.Π Μεσολογγίου σαν πρωτεύουσα του μεγαλυτέρου νομού της χώρας να αποκτήσει το κύρος που της αξίζει σε όλους τους τομείς.

όλοι θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά σας για έναν καλύτερο δήμο Ι.Π Μεσολογγίου..

orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 orkomosia lyros 2019 01 1

 

Related Articles

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Φόρμα επικοινωνίας

Copyright © Free Joomla! 4 templates / Design by Galusso Themes