Ιατρείο Ευηνοχωρίου - δυο λόγια για τον γιατρό μας

dioikhthrio1Το ιατρείο Ευηνοχωρίου αποτελεί μια από τις σπουδαιότερες υποδομές του χωριού μας παρέχοντας τις υπηρεσίες του στους συγχωριανούς μας αλλά και κατοίκους των γειτονικών χωριών.

Ο κ. Τιαντάφυλλος Ν. Μήλας είναι γενικός οικογενειακός γιατρός επιμελητής β’ και προσφέρει τις υπηρεσίες του στο περιφερειακό ιατρείο μας από το 2017. Σπούδασε ιατρική στο εξωτερικό (Ρουμανία) και κατόπιν μέσω τις διαδικασίας του ΔΟΑΤΑΠ (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ) είναι μέλος της ιατρικής κοινότητας ενώ η καταγωγή του είναι από το Αγγελόκαστρο.

Στο ιατρείο μας βρίσκεται περίπου 11 εργάσιμες ημέρες του μήνα ενώ τις υπόλοιπες εργάσιμες ημέρες ασκεί τα καθήκοντά του στο Κ.Υ Αιτωλικού , στο Κ.Υ Μεσολογγίου και 2 ημέρες στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Όπως μας λέει ο ίδιος η γενική εικόνα του ιατρείου είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο όσον αφορά τα όργανα που είναι απαραίτητα για την παροχή υπηρεσιών (επιπλέον υπάρχει καρδιογράφος) ενώ τα φάρμακα παρέχονται από το Κ.Υ Αιτωλικού όπου υπάρχει άριστη συνεργασία με τον συγχωριανό μας διευθυντή του κ. Αναγνωστόπουλο Γιάννη.

Επίσης πολύ καλή συνεργασία υπάρχει όλα αυτά τα χρόνια και με τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Νασόπουλο Χρήστο όσο και με τον πρώην πρόεδρο κ. Ψεύτη Νικόλαο.

Κατά το 2020 εκτελέστηκαν από τον κ. Μήλα 3.9977 ιατρικές πράξεις με βάση το ΑΜΚΑ και από αυτές το 60% αφορούν συγχωριανούς μας.

Στις δυσκολίες που υπάρχουν στην εκτέλεση των συνταγογραφήσεων είναι ο εκτυπωτής που είναι παλιό μοντέλο με προβλήματα, ενώ μεγάλο είναι και το κόστος σε χαρτί και μελάνι.

Ευχαριστούμε τον κ. Τριαντάφυλλο Μήλα για όσα μας είπε του ευχόμαστε υγεία στον ίδιο και την οικογένειά του σημειώνοντας ότι χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως από του συγχωριανούς μας τόσο για τις ιατρικές γνώσεις που διαθέτει όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα.

Ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και την φωτογραφία τον Δημήτρη Γονή και τον Ζαρκάδα Σπύρο.

giatros1 2021 00

Διαβάστε Επίσης

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι