Αρχαία Καλυδώνα - Απολογισμός 2020

kalydwna 2020 all 2021 00Η προγραμματισμένη ήδη από τις 8 Νοεμβρίου 2020 ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου μας αναβάλλεται οριστικά λόγω των συνεχομένων περιοριστικών μέτρων για τις συναθροίσεις από την πανδημία του Κορωναιού.

Για το σκοπό αυτό το διοικητικό συμβούλιο ενημερώνει τα μέλη, τους φίλους και τους συγχωριανούς μας για τις δράσεις και πρωτοβουλίες της χρονιάς που πέρασε.

Κοπή βασιλόπιτας στα γραφεία του συλλόγου μας με την παρουσία της τοπικής και δημοτικής αρχής εκπροσώπων συλλόγων και φορέων του χωριού μας ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Κούλουμα στον Αη Γιάννη Γιορτάστηκε η Καθαρή Δευτέρα στο χωριό μας στο λόφο του Αη Γιάννη. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αποκριάτικος χορός με λαικοδημοτική ορχήστρα και μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του συλλόγου μας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Αριστεία και χοροί γιορτή αφιερωμένη στους μαθητές των σχολείων μας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Πανηγύρι του Αη Γιάννη τιμήθηκε από τον σύλλογο και την παρέα αρματωμένων “Ο ΈΛΑΤΟΣ” με τα ανάλογα περιορεστικά μέτρα που ίσχυαν την περίοδο εκείνη. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για το Σελίβειο γηροκομείο Μεσολογγίου και τους πληγέντες συμπατριώτες μας στο νομό Καρδίτσας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Ημερολόγια για το 2021 με θέμα τις εκκλησίες και τα εξωκκλήσια του χωριού μας. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ.

Ελπίζουμε το 2021 να είναι μια πιο δημιουργική χρονιά ακολουθώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και προστασίας , ευχόμαστε σε όλους υγεία που είναι το πολυτιμότερο αγαθό.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ του συλλόγου

Διαβάστε Επίσης

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι