Κατηγορία : Ειδήσεις- Γεγονότα

gymnasio 2017 00Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και  Κηδεμόνων Μαθητών Γυμνασίου Ευηνοχωρίου.

gymn lykeioΚαλούνται οι γονείς των μαθητών του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 & ώρα 18:00 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του

plimires 2019 00Από το Γραφείο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας και Ανάπτυξης Νίκου Καραπάνου γίνεται γνωστό ότι:

Σχετικά με τις παντός είδους οικονομικές ενισχύσεις, χορήγηση διευκολύνσεων κ.λ.π., στους πληγέντες από την θεομηνία την 3η Οκτωβρίου 2019 του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου σας ενημερώνουμε τα εξής:

nea ysreysh 2019 12Ξεκίνησε ένα από τα μεγαλύτερα έργα (έργο ζωής) και εκτελείτε στο Ευηνοχώρι η «Ολοκλήρωση ύδρευσης Ευηνοχωρίου», κατόπιν της χορήγησης έγκρισης και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος με αρχικό προϋπολογισμό 1.300.000 ευρώ.

ippikos eyxaristirio 2019 05Ο Ιππικός Όμιλος Ευηνοχωρίου ευχαριστεί θερμά τους ιδιοκτήτες και αναβάτες των αλόγων που ήρθαν από την Καλαμάτα και μας τιμούν για δεύτερη χρονιά, για την συμμετοχή τους και την αμέριστη προσφορά τους στους ιππικούς αγώνες του Σταυρού ακόμη μιας επιτυχημένης εκδήλωσης που έγινε στο Ευηνοχώρι.

arx kalidona 2019 00Καλούνται τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Ευηνοχωρίου “Αρχαία Καλυδώνα ” στην Γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 11:30 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης:

ydreysh evin 2019 00Υπογράφηκε σήμερα από τον αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννη παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Καραπαπά, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ολοκλήρωση ύδρευσης Ευηνοχωρίου».

arx kalidonaΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το χάραμα της ημέρας σήμερα το πρωί για τα μέλη του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Ευηηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” καθώς διαπιστώθηκε ότι δράστης παραβίασε την πόρτα του κτιρίου και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα όπως ωτουλαμά, υποκάμμισο, φέσια, τσαρούχια, πλήρη αρματωσιά και φωτογραφικές μηχανές.

brabeia0prous 2019 01Ο 7ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα», ήταν φέτος αφιερωμένος στις ποιήτριες Μαρία Πολυδούρη και Κική Δημουλά και ολοκληρώθηκε σε μια όμορφή τελετή, στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019.

gymneyhnoxwri uemat 2019 10ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και τα Μαθητικά Συμβούλια του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άριστη συνεργασία

Σελίδα 1 από 10

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ροή Ειδήσεων

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι