Κατηγορία : Ειδήσεις- Γεγονότα

kdapΑπό την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού γίνεται γνωστό ότι στα Κοινοτικά καταστήματα Κατοχής και Ευηνοχωρίου από Παρασκευή 24/07/2020, καθημερινά και ώρες 09:00-13:00, θα παρευρίσκεται άτομο για πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

kdapΑπό την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ), για την καινούργια σχολική χρονιά Σεπτέμβριος 2020 - Αύγουστος 2020.

ah gianniis1 Προσκαλούνται τα μέλη της παρέας αρματωμένων “Ο Έλατος” να παρευρεθούν στην συνάντηση την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο κιόσκι της παρέας στο λόφο του Αη Γιάννη , για συζήτηση , σχεδιασμός και ενημέρωση.

eltaΟ Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ευηνοχωρίου κ. Νασόπουλος Χρήστος με ανακοίνωση του ευχαριστεί εκ μέρους των δημοτών τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιο Λιβανό για την διαρκή συμπαράσταση του στην επίλυση κρίσιμων για την ζωή συμπολιτών ζητημάτων.

elta1 2020 02Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί σε φορείς και κατοίκους της Παραευήνιας περιοχής σχετικά με την λειτουργία του Ταχυδρομείου Ευηνοχωρίου που στεγάζεται σε αυτόνομο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος του χωριού μας.

bapsimo 2020 07Η Τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου με την πρωτοβουλία του προέδρου κ. Νασόπουλο Χρίστο σε συνεργασία με τον δήμο Μεσολογγίου προχώρησαν σε επιμέρους καθαρισμό και βάψιμο των κοιμητηρίων του χωριού μας.

nosokomeio mes 2020 02Ο Καλύτερος τρόπος για να δείξει κανείς την ευγνωμοσύνη του σε μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς είναι να κάνει ακριβώς το αντίστοιχο, να ανταποδώσει δηλαδή την αγάπη και την αλληλεγγύη προσφέροντας.

ejodos1Κάλεσμα του Δημάρχου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου να αναρτηθεί από τους Μεσολογγίτες και όλους τους φίλους της πόλης μια ενιαία «επετειακή» σύνθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

10 Απριλίου 1826 – 10 Απριλίου 2020

giortes1 2020 04

Προσανατολισμένοι στο πνεύμα του «σιωπηλού» εορτασμού της Εξόδου του Μεσολογγίου σε συνέχεια της χτεσινής μας ανακοίνωσης ο Δήμος μας από σήμερα το πρωϊ προχωρά σε στολισμό της πόλης.

apolymansi 2020 02Ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου σε συνεργασία με τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Ευηνοχωρίου κ. Νασόπουλο Χρήστο που είχε και την ευθύνη με ιδιωτικό ραντιστικό αγροτικό μηχάνημα προχώρησαν σε Προληπτική απολύμανση στο Ευηνοχώρι.

koronoios 2020 00Συμπτώματα, πρόληψη, αντιμετώπιση ● Τα 13 νοσοκομεία αναφοράς της χώρας● Ποια καταστήματα κλείνουν και ποια μένουν ανοιχτά ● Οδηγίες για ευπαθείς ομάδες ● «Μένω στο Σπίτι»: Χρηστικός οδηγός.

dimarxeiomesologgiouΑπό το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου γίνεται σαφές ότι οι υπηρεσίες του συνεχίζουν να λειτουργούν υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που θέτονται κάθε φορά στα γενικά μέτρα που λαμβάνει η χώρα κατά της διάδοσης του κορωνοϊού. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ο τρόπος εξυπηρέτησης των δημοτών.

Σελίδα 1 από 12

Τελευταία Άρθρα

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ροή Ειδήσεων

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι