Κατηγορία : Ειδήσεις- Γεγονότα

ka8ar platania1 2020 00Τα συνεργεία του δήμου Ι.Π Μεσολογγίου με την επίβλεψη της αρμόδιας αντιδημάρχου κ. Φώνης Μελαχρή και με την συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας Ευηνοχωρίου με τον πρόεδρο κ. Νασόπουλο Χρήστο που συμμετέχει ενεργά προχώρησαν σε γενική καθαριότητα και κόψιμο πλατανιών στο χωριό μας.

gymn lykeioΚλειστά θα παραμείνουν αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία και στις τρεις περιφερειακές ενότητες της Δυτικής Ελλάδας, δηλαδή σε Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία, σύμφωνα με απόφαση του περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη.

agiasmos1 2020 00Το πρώτο κουδούνι που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς χτύπησε σήμερα Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στα σχολεία του χωριού μας. για να υποδεχθούν τους μαθητές που επιστρέφουν σε μια χρονιά με ιδιαίτερες συνθήκες και αυξημένα μέτρα κατά του κορωνοϊού. 

moyseio alatos 2020 01Σε μια λιτή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου στις Αλυκές Τουρλίδας, παρουσιάσθηκε σε περιορισμένο αριθμό εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το νέο Μουσείο Άλατος της Ι.Π. Μεσολογγίου.

kdapΑπό την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού γίνεται γνωστό ότι στα Κοινοτικά καταστήματα Κατοχής και Ευηνοχωρίου από Παρασκευή 24/07/2020, καθημερινά και ώρες 09:00-13:00, θα παρευρίσκεται άτομο για πληροφορίες και ενημέρωση σχετικά με τις εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ).

kdapΑπό την Κοινωφελή Επιχείρηση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ανακοινώνεται ότι ξεκίνησαν οι Εγγραφές στα ΚΔΑΠ του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μέσω της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» (ΕΣΠΑ), για την καινούργια σχολική χρονιά Σεπτέμβριος 2020 - Αύγουστος 2020.

ah gianniis1 Προσκαλούνται τα μέλη της παρέας αρματωμένων “Ο Έλατος” να παρευρεθούν στην συνάντηση την Παρασκευή 17 Ιουλίου και ώρα 21:00 στο κιόσκι της παρέας στο λόφο του Αη Γιάννη , για συζήτηση , σχεδιασμός και ενημέρωση.

eltaΟ Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ευηνοχωρίου κ. Νασόπουλος Χρήστος με ανακοίνωση του ευχαριστεί εκ μέρους των δημοτών τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Σπήλιο Λιβανό για την διαρκή συμπαράσταση του στην επίλυση κρίσιμων για την ζωή συμπολιτών ζητημάτων.

elta1 2020 02Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί σε φορείς και κατοίκους της Παραευήνιας περιοχής σχετικά με την λειτουργία του Ταχυδρομείου Ευηνοχωρίου που στεγάζεται σε αυτόνομο χώρο του Κοινοτικού καταστήματος του χωριού μας.

bapsimo 2020 07Η Τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου με την πρωτοβουλία του προέδρου κ. Νασόπουλο Χρίστο σε συνεργασία με τον δήμο Μεσολογγίου προχώρησαν σε επιμέρους καθαρισμό και βάψιμο των κοιμητηρίων του χωριού μας.

nosokomeio mes 2020 02Ο Καλύτερος τρόπος για να δείξει κανείς την ευγνωμοσύνη του σε μια πράξη αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς είναι να κάνει ακριβώς το αντίστοιχο, να ανταποδώσει δηλαδή την αγάπη και την αλληλεγγύη προσφέροντας.

Σελίδα 1 από 12

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ροή Ειδήσεων

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι