Χοροεσπερίδα από την Γ΄ Γυμνασίου Ευηνοχωρίου

xoros gymnasio 2016 03Την Παρασκευή 25/11 οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου διοργάνωσαν χοροεσπερίδα στο Ραδιομέγαρο, στο Μεσολόγγι.

Ήταν πράγματι μια επιτυχημένη εκδήλωση. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις μητέρες των παιδιών, που ετοίμασαν με αγάπη τα νοστιμότατα φαγητά και τα υπέροχα γλυκά.

Συγχαρητήρια επίσης και στους μαθητές μας, που οργάνωσαν με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και μεθοδικότητα την άρτια αυτή εκδήλωση. Μας εντυπωσίασαν, διότι συνεργάστηκαν και επέδειξαν ομαδικό πνεύμα σεβόμενοι ο ένας τον άλλον. Τους μαθητές μας, που σημειωτέον δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν όλους όσους τους βοήθησαν, ακόμη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που ήταν στο πλευρό τους.

Εμείς, οι καθηγητές τους, νοιώθουμε υπερήφανοι για τα παιδιά αυτά, τα παιδιά μας, που μας έδειξαν ότι στη σημερινή εποχή της κρίσης των αξιών και της απαξίωσης των πάντων υπάρχει ελπίδα, υπάρχουν νέοι, που μπορούν και θέλουν να προοδεύσουν, να πετύχουν και να χτίσουν έναν νέο κόσμο χαράς, αισιοδοξίας και αξιοπρέπειας.

Σας ευχαριστούμε πολύ παιδιά.

Οι καθηγητές σας.

xoros gymnasio 2016 00 xoros gymnasio 2016 00 xoros gymnasio 2016 00 xoros gymnasio 2016 00 xoros gymnasio 2016 00 xoros gymnasio 2016 00