Έτοιμο το Ευηνοχώρι για το 1ο Πανελλαδικό Horse Festival

ipp omilos 2016 01Ο Ιππικός Όμιλος Ευηνοχωρίου που εδρεύει στο Ευηνοχώρι Μεσολογγίου και συστάθηκε το 1992 σε συνέχεια των ωραίων εκδηλώσεων με ιπποδρομίες και επιδείξεις αλόγων που παρουσίαζε στις 14 Αυγούστου στο Ευηνοχώρι, φέτος διοργανώνει το 1ο Πανελλαδικό HORSEFESTIVAL.

Στις 14 Αυγούστου ημέρα Κυριακή και ώρα 20:30 θα πραγματοποιηθεί στον κεντρικό δρόμο του Ευηνοχωρίου (πλατεία Οδυσσέας Ελύτης) το μεγάλο σόου επίδειξης από άλογα MINORCHINOκαι θα παρουσιάσει ο παγκοσμίου φήμης Ιταλός εκπαιδευτής και MaestroMASSIMOBARBE.

Στην επίδειξη θα συμμετέχουν άλογα επιδείξεων όπως και άλογα με άμαξες από πολλά μέρη της Ελλάδας.

Θα είναι μια ιδιαίτερη, φανταστική και ξεχωριστή εκδήλωση με άλογα εκπαιδευμένα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν πολλές φιγούρες, είναι ιδιαίτερα φιλικά με τον κόσμο και θα απολαύσουν χιλιάδες θεατές και φίλοι των αλόγων.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει γλέντι με λαικοδημοτική ορχήστρα με γνωστά ονόματα στην πλατεία Οδυσσέας Ελύτης.

Ο Ιππικός όμιλος Ευηνοχωρίου σας προσκαλεί στο Ευηνοχώρι στις 14 Αυγούστου για να απολαύσετε αυτό το 1ο Πανελλαδικό HORSEFESTIVAL

Το Δ.Σ

του Ιππικού Ομίλου Ευηνοχωρίου

ipp omilos 2016 00 ipp omilos1 2016 00