Το Πανηγύρι του Αη Γιάννη σε D.V.D.

logo-dvd

Μια πολύ σημαντική προσπάθεια που αφορά την προβολή της παράδοσης του χωριού μας ολοκληρώθηκε με την δημιουργία του D.V.D από το πανηγύρι του Αη Γιάννη στις 23 & 24 Ιουνίου 2012. Η αρχή της προσπάθειας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα” το βράδυ της 23ης Ιουνίου, όπου οι συγχωριανοί μας από όλα τα μέρη του κόσμου συνδέθηκαν με την ιστοσελίδα www.evinochori-kalidona.gr και παρακολούθησαν απευθείας το πανηγύρι του Αη Γιάννη σε ένα δίωρο πρόγραμμα από το κιόσκι της παρέας αρματωμένων “Ο Έλατος”.

Ταυτόχρονα η ομάδα που είχε επιφορτιστεί με την συλλογή του υλικού συγκέντρωνε πλάνα και εικόνες από το οδοιπορικό της παρέας “Ο Έλατος” , στα σπίτια των αρματωμένων , την διασκέδαση και τον χορό που ακολούθησε την πρώτη βραδιά στον λόφο του Αη Γιάννη και την δεύτερη στην πλατεία “Οδυσσέας Ελύτης” όπου βρίσκονται και τα γραφεία του συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα”.

Για την δημιουργία του D.V.D συνεργάστηκαν το Δ.Σ του συλλόγου Η Αρχαία Καλυδώνα, η ιστοσελίδα www.evinochori-kalidona.gr, τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου Στάθης Μηλιώνης, Χριστίνα Μηλιώνη, Γιώργος Κοντός και Βασίλης Φουρτούνης που έκανε και το μοντάζ του D.V.D.

Επίσης να σημειωθεί η βασική και σημαντική βοήθεια της οικογένειας Ιωάννη και Ρένας Φωτοπούλου όπου μας παρείχαν την γραμμή internet για την ζωντανή μετάδοση του πανηγυριού σε όλο τον κόσμο.

Το D.V.D μπορείτε να το προμηθευτείτε από τον σύλλογο Η Αρχαία Καλυδώνα και στα τηλέφωνα : 6934852635 & 6978444731

   

Ροή Ειδήσεων  

   

Αυτή τη στιγμή...  

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 75 επισκέπτες και κανένα μέλος

   

Καθημερινά Νέα  

   
© evinochori-kalidona.gr