Σε εξέλιξη το έργο ασφαλτοστρώσεων στην Τοπική Κοινότητα Ευηνοχωρίου

pissa evinoxwri 2018 05Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο βελτίωσης οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων της κεντρικής και πλευρικών οδών στην τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου.

Οι εργασίες που περιλαμβάνουν αντικατάσταση του ασφαλτοτάπητα, πραγματοποιούνται στα τμήματα των οδών όπου έχουν περατωθεί τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης από τη ΔΕΥΑΜ.

Μετά την ολοκλήρωση του μεγάλου έργου της «ύδρευσης Ευηνοχωρίου και της προμήθειας- εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης – τηλελέγχου/τηλεχειρισμού για την ελαχιστοποίηση των διαρροών του πόσιμου νερού» που εγκρίθηκε πρόσφατα με συνολικό προϋπολογισμό 3.000.000 ευρώ, θ ακολουθήσουν αντίστοιχες παρεμβάσεις βελτίωσης οδοποιίας και στα υπόλοιπα οδικά σημεία.

Το έργο των ασφαλτοστρώσεων πραγματοποιείται για την αποκατάσταση φθορών του οδοστρώματος που προκλήθηκαν από φυσικές καταστροφές, σε συνεργασία και συνεννόηση με την τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου.

***Συγχαρητήρια στον δήμο Ι.Π Μεσολογγίου και σε όσους συνέβαλαν σε μία τόσο δύσκολη εποχή να γίνονται τέτοια σημαντικά έργα, με ομόνοια και συνεργασία πάρα πολλά μπορούν να γίνουν ακόμη στη πανέμορφη περιοχή μας !!!!

pissa evinoxwri 2018 00 pissa evinoxwri 2018 01 pissa evinoxwri 2018 03

pissa evinoxwri 2018 03 pissa evinoxwri 2018 04 pissa evinoxwri 2018 06

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι