Ειδήσεις- Γεγονότα

pissa evinoxwri 2018 05Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο βελτίωσης οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων της κεντρικής και πλευρικών οδών στην τοπική κοινότητα Ευηνοχωρίου.

arxaia kalidonaΤο καλοκαίρι έφτασε στο τέλος και μαζί με αυτό ένας κύκλος δράσεων και εκδηλώσεων για το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2018 του συλλόγου μας “Η Αρχαία Καλυδώνα” . Επίκεντρο των εκδηλώσεων η πλατεία Οδυσσέας Ελύτης όπου βρίσκονται τα γραφεία μας αλλά και η νέα σύγχρονη παιδική χαρά που εγκατέστησε ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς μας φίλους για ατελείωτο παιγνίδι.

gymn lykeio

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018 στις 6.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ευηνοχωρίου, πραγματοποιήθηκε νέα ανοικτή συνέλευση με θέμα το σχεδιασμό για τη συνέχιση των κινητοποιήσεων ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων, που απειλεί τη λειτουργία των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Ευηνοχωρίου.

2dhmotikoΜετά από απόφαση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, θα παραμείνουν κλειστά, για προληπτικούς λόγους, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

lykeio gumn koinitopoihsh 2018 01Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Ευηνοχωρίου και έπειτα από πρόσκληση των Συλλόγων Διδασκόντων και των Διευθυντών του Λυκείου και του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου, πραγματοποιήθηκε ανοικτή συνέλευση με θέμα την ενημέρωση και τη δραστηριοποίηση για την αποφυγή αρνητικών συνεπειών από την εφαρμογή της απόφασης του Υπουργείου Παιδείας αναφορικά με την αναμοριοδότηση των σχολικών μονάδων.

tim diakrish 2018 00Το Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Ευηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” ομόφωνα αποφάσισε και απένειμε τιμητική πλακέτα στο συγχωριανό και μέλος του συλλόγου μας Δημήτριο Ταχ. Υφαντή για την πολύχρονη οικονομική βοήθεια που μας προσφέρει για τις ανάγκες των εκδηλώσεων που πραγματοποιούμε κάθε χρόνο.

Υποκατηγορίες

Σελίδα 1 από 9

Ροή Ειδήσεων

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι