Κατηγορία : Ειδήσεις- Γεγονότα

ydreysh evin 2019 00Υπογράφηκε σήμερα από τον αντιπρόεδρο ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννη παρουσία του Αντιδημάρχου Γ. Καραπαπά, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Ολοκλήρωση ύδρευσης Ευηνοχωρίου».

arx kalidonaΜια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το χάραμα της ημέρας σήμερα το πρωί για τα μέλη του Δ.Σ του πολιτιστικού συλλόγου Ευηηνοχωρίου “Η Αρχαία Καλυδώνα” καθώς διαπιστώθηκε ότι δράστης παραβίασε την πόρτα του κτιρίου και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα όπως ωτουλαμά, υποκάμμισο, φέσια, τσαρούχια, πλήρη αρματωσιά και φωτογραφικές μηχανές.

brabeia0prous 2019 01Ο 7ος Μαθητικός Διαγωνισμός Ποίησης των Εκπαιδευτηρίων «Παναγία Προυσιώτισσα», ήταν φέτος αφιερωμένος στις ποιήτριες Μαρία Πολυδούρη και Κική Δημουλά και ολοκληρώθηκε σε μια όμορφή τελετή, στην αίθουσα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Αγρινίου, την Κυριακή, 21 Απριλίου 2019.

gymneyhnoxwri uemat 2019 10ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ - ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Η Διεύθυνση, ο Σύλλογος Καθηγητών και τα Μαθητικά Συμβούλια του Γυμνασίου Ευηνοχωρίου εκφράζουν τις ευχαριστίες τους για την άριστη συνεργασία

1giatroi kosmoy 2019 00Με τη συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, του Ιατρικού Συλλόγου Αιτωλ/νίας, του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτ/νίας και τη στήριξη του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Μεσολογγίου,

gymn lyk ekdhlwsh 2019 00Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Λυκείου και Γυμνασίου Ευηνοχωρίου , διοργανώνουν την Κυριακή 14 Απριλίου και ώρα 18:30 εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα: το νέο Λύκειο και το νέο Σύστημα Εισαγωγής στα AEI.

Ζούμε σε μιenergy gymnasio 2019 03α εποχή που η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας επιφέρει τεράστιες απαιτήσεις για ενέργεια. Έτσι ένα από τα πιο εκρηκτικά προβλήματα των ημερών είναι η εξοικονόμηση ενέργειας. Για τούτο είναι επιτακτική η στροφή σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

sxol bia 2019 00Η 6η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως ημέρα κατά της σχολικής βίας.

O σχολικός εκφοβισμός (bullying) και γενικότερα η ενδοσχολική βία είναι ένα σοβαρό κοινωνικό φαινόμενο που αγγίζει την εκπαιδευτική κοινότητα.

peripatoi 2019 08Την Τετάρτη 20/2 το Γυμνάσιο Ευηνοχωρίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Αγρίνιο, στο μνημείο των 120 εκτελεσθέντων Ελλήνων από τους Γερμανούς. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των προγραμμάτων «Θηριωδίες των Ναζί στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο» και «Μαρτυρικοί τόποι – Ολοκαυτώματα».

Σελίδα 1 από 10

Αθλητικές Διαδρομές & Πρόσωπα

Ροή Ειδήσεων

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι