Κατηγορία: Κατηγορία : Αθλητισμός
Εμφανίσεις: 6181

Motocross Team – αγώνας στο Αγρίνιο & VIDEO

1M25032012796Με την συμμετοχή τριάντα και πλέον αθλητών από την Δυτική Ελλάδα πραγματοποιήθηκε αγώνας προετοιμασίας στο Αγρίνιο που παρακολούθησαν εκατοντάδες φίλοι τους μηχανοκίνητου αθλητισμού. 

Την κατηγορία S1 πρώτος τερμάτισε ο Τομαράς Χρήστος, στην Τρίτη θέση ο Ζοχιός Κων/νος, ενώ στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Ντούνης Δημήτριος.

Στην κατηγορία S2 είχαμε μια ακόμα επιτυχία αφού ο συγχωριανός μας Κων/νος Ι. Μούρκος κατέκτησε με άνεση την πρώτη θέση.   

Στην κατηγορία S4 (βετεράνων) είχαμε μια ακόμα επιτυχία όπου ο συγχωριανός μας Ζήκας Παναγιώτης τερμάτισε στην Τρίτη θέση.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Motocross Team και καλή συνέχεια στους αγώνες.

1M25032012794 2M25032012796 1M25032012801 1M25032012803

 

Δείτε και VIDEO απο τους αγώνες στο Αγρίνιο στις 25/3/2012  πατώντας  ΕΔΩ.


 
 

Νέα απο την Motocross Team

 

1moto  20 - 03 - 2011 στην περιοχή Κάτω Βόλα Βραχνεϊκα Πατρών πραγματοποιήθηκε ο  δεύτερος αγώνας πανελληνίου πρωταθλήματος scramble 2011 και τα παιδιά μας ήταν πάλι στις πρώτες θέσεις της κατάταξης.

Για την πρώτη κατηγορία ο Τομαράς Χρήστος μας έδωσε για ακόμα μία φορά την πρωτιά, ενώ ο Ντούνης Δημήτρης την πέμπτη θέση.

 

Στην κατηγορία των βετεράνων ο Πάνος Ζήκας κατέκτησε και αυτός την πέμπτη θέση. Επόμενος αγώνας πανελληνίου πρωταθλήματος στις 17-4 στην Εξοχή Πιερίας. Δυστυχώς λόγω κρίσης είναι δύσκολη η συμμετοχή των παιδιών.

 

 

                   4moto 6moto 3moto

                   2moto 5moto 7moto

 

***Σημείωση :


Ευχαριστούμε την Κάτια Παντελή για της πληροφορίες και τις φωτογραφίες.


 

 

 

 

Νέες διακρίσεις για το χωριό μας και την περιοχή μας  από την  Motocross Team

 

motoΓια άλλη μία φορά το Μεσολόγγι γενικά και πιο ειδικά το χωριό μας αναδείχθηκε μέσα από το πανελλήνιο πρωτάθλημα scramble (μηχανοκίνητοι αγώνες). Αναλυτικά στην πρώτη κατηγορία- S1- ο Ντούνης Δημήτρης βρέθηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, ενώ ο πολλάκις φορές πρωταθλητής Τομαράς Χρήστος από το Μεσολόγγι βρέθηκε στην πέμπτη θέση. Στην έκτη θέση κατέληξε ο Ντούνης Χρήστος (αδερφός του Δημήτρη) από τον Άγιο Γεώργιο. Για την κατηγορία των βετεράνων S4 (άνω των 40 ετών) ο Ζήκας Πάνος κατέκτησε την τρίτη θέση του πρωταθλήματος. Ας μην ξεχνάμε ότι μας έφερε στην πρώτη θέση για τη χρονιά 2009.
Θέλω να προσθέσω τα εξής: 1) Ο Χρήστος δε στάθηκε τυχερός στους τρεις πρώτους αγώνες, αφού στον πρώτο τραυματίστηκε σοβαρά και από την πρώτη θέση (με διαφορά) τερμάτισε ηρωικά στην τρίτη, ενώ στον δεύτερο και τρίτο εγκατέλειψε λόγω βλάβης.

moto3Σίγουρα η περιοχή μας θα είχε κατακτήσει και το πρώτο σκαλί στο βάθρο, αφού σε όσους αγώνες συμμετέχει κατακτά μία από τις δύο πρώτες θέσεις.
2) Ακόμα και τώρα που άρχισε το πρωτάθλημα 2011 όλοι οι αθλητές μιλούν για το θαυμάσιο αγώνα που διοργανώθηκε στην περιοχή μας πέρυσι το Μάρτιο.


 Το πρωτάθλημα 2011 ξεκίνησε από τη Μεσορράχη Ν. Λάρισας. Φαίνεται η οικονομική κρίση χτύπησε και αυτό το άθλημα αφού οι συμμετοχές δεν ξεπερνούσαν τις 60 (συνολικά σε όλες τις κατηγορίες και μαζί με τις "γουρούνες".

moto2Υπήρξαν πολλά προβλήματα π.χ. δεν υπήρχε πουθενά ανωμαλία στο δρόμο αφού η Λάρισα είναι όλο πεδιάδα και τα άλματα ήταν φυσικά (λόφοι) με αποτέλεσμα οι νικητές ήταν αυτοί που ασχολούνται με το motocross, παρόλο που ήταν αγώνας scramble, και οι ντόπιοι που είναι έμπειροι σ' αυτούς τους τόπους και απλώς παρευρέθηκαν για να τιμήσουν την προσπάθεια της λέσχης τους.

Τα αποτελέσματα για τους δικούς μας αθλητές ήταν:

Για την κατηγορία S1 ο Τομαράς Χρήστος 2ος, ο Ντούνης Δημήτρης 12ος.

moto1Στην κατηγορία βετεράνων Svet ή S4 ο Ζήκας Πάνος 5ος.

 

 Για πρώτη φορά έχουμε συμμετοχή και με Quard & ATV (γουρούνες) δύο Μεσολογγίτες, τον Τσιρημώκος Τάκη και Κούτσικο Μπάμπη. Ο δεύτερος εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

 

Σημείωση :

Ευχαριστούμε την Κάτια Παντελή για της πληροφορίες που μας έδωσε...
Motocross team

 

Ξεκίνησε από το βετεράνο Μποχωρίτη μοτοσικλετιστή Ζήκα Παναγιώτη .     Οπότε αργότερα και άλλα παιδιά αγκάλιασαν το Άθλημα αυτό , με περισσότερες προσδοκίες  και δημιούργησαν την MOTOCROSS TEAM EΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ.

Αναβάτες  : Zήκας Παναγιώτης  , Φακιολάς Γεράσιμος , Τομαράς  Χρήστος , Μούρκος Κων/νος , Ντούνης Χρήστος , Ντούνης Δημήτριος , Μουζακίτης Παναγιώτης , Ζοχιός Κων/νος .

 

                       moto7  moto5  moto6


Ορισμένοι  έχουν διακριθεί στο πανελλήνιο  πρωτάθλημα  Ελλάδος . Όπως : Zήκας Παναγιώτης  πρωταθλητής Ελλάδος  βετεράνων , Τομαράς Χρήστος τριταθλητής Ελλάδος .

 

Αγκαλιάζοντας όλους τους αναβάτες τις ομάδος MOTOCROSS TEAM ευχόμαστε καλή συνέχεια και να έχετε πάντα επιτυχίες .