koinothta-2014 04Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο διοικητήριο του χωριού μας η πρώτη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Δ. Ευηνοχωρίου για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος .

Την νέα δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι αντιδήμαρχοι κ.κ Γιαννόπουλος Κων/νος και Μπουσμπουρέλης Δημήτριος, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ κ. Καραπαπάς Γεώργιος ενώ παραβρέθηκαν ο δημοτικός σύμβουλος Μαργαρίτης Θεόδωρος, ο πρώην δήμαρχος Αναγνωστόπουλος Ιωάννης, ο πρόεδρος επιτροπής αθλητισμού του δήμου Μεσολογγίου Κόρρας Χρήστος, οι πρώην κοινοτάρχες Παπαδήμας Αλέξανδρος , Τσακανίκας Χρήστος, Κόντος Ιωάννης, ο πρόεδρος δ.δ Αγίου Γεωργίου Διαμαντόπουλος Ηρακλής, ο ιερέας μας π. Ζήσης Δημήτριος, δάσκαλοι, καθηγητές εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και κάτοικοι.

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου κ. Ψεύτης Νικόλαος κατέθεσε μια λεπτομερή πρόταση για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το χωριό μας όπως : ολοκλήρωση δικτύου ύδρευσης , αποχέτευση λυμμάτων, σχέδιο πόλης, επέκταση κοιμητηρίου, οδοποιία, ηλεκτροφωτισμός, οδοσήμανση, γήπεδο, αποστραγγιστικά έργα, αξιοποίηση περιουσίας της κοινότητας, καθημερινότητα κλπ.

Πολλοί παριστάμενοι έκαναν τις δικές τους προτάσεις και στάθηκαν κυρίως στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια για αναβολές και κωλυσιεργίες.

Οι εκπρόσωποι του συλλόγου “Η Αρχαία Καλυδώνα” κατέθεσαν μια νέα πρόταση για την αξιοποίηση του δεύτερου κτιρίου της πλατείας “Οδυσσέας Ελύτης” που πλέον είναι κλειστό για να γίνει ένα “στέκι νεολαίας” με μόνιμη έκθεση παραδοσιακών αντικειμένων του συλλόγου και συγχωριανών μας.

Η νέα δημοτική αρχή αφού άκουσε προσεκτικά όλα τα θέματα ζήτησε από τον πρόεδρο να ιεραρχηθούν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν να επιλύσει ‘η να δρομολογήσει τα προβλήματα (ξεκινώντας από τα μικρά) έστω και αν ο δήμος Ι.Π Μεσολογγίου δεν έχει, λόγω περικοπών εσόδων, τις δυνατότητες του παρελθόντος.

Καλή και δημιουργική θητεία στο τριμελές τριμελές τοπικό συμβούλιο του χωριού μας (Ψεύτης Νικόλαος, Ξηρού Τούλα, Ξηρός Κων/νος) και στην νέα δημοτική αρχή για το καλό όλων μας…

koinothta-2014 02 koinothta-2014 01 koinothta-2014 03 koinothta-2014 00

   

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

28η Οκτωβρίου 1940. Χιλιάδες έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα. Η αξία της θυσίας ανεκτίμητη. Η Ελλάδα τιμάει σήμ...
Την Δευτέρα 2/10/2017 το Δημοτικό σχολείο Ευηνοχωρίου επισκέφτηκε το Δημοτικό σχολείο Γαλατά και από κοινού οι μ...
Ξεκινούν από την Κυριακή 1/10/2017 και ώρα 17:00 στο σνακ μπαρ το “Στέκι” (παλιό ενδιάμεσο) τα εβδομαδιαία ραντεβού...
   

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε λίγες ημέρες θα απολαμβάνουμε τις νέες δημιουργίες μαγειρικής μέσα από το βιβλίο του δικού μας Μποχωρίτη ...
Μια όμορφη φθινοπωρινή απόδραση έζησαν τα μέλη και οι φίλοι του Πολιτιστικού συλλόγου Ευηνοχωρίου Η Αρχαία Κ...
Από το Πνευματικό Κοινωνικό & Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, ανακοινώνεται η πρόσληψη ...
   

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ VIDEO

Το Χοροστάσι Ευηνοχωρίου στην Ερατεινή Φωκίδος.  ...
VIDEO απο τα αριστεία μαθητών και χοροί στο &E...
VIDEO Ιπποδρομίες στο Εξωκλήσι του Αγίο&ups...
   

Τελευταίες Εκδηλώσεις

   

Τελευταίες Ειδήσεις - Νέα

   
© evinochori-kalidona.gr