Γιώργος Καραπαπάς
Ελπίδα Δρόσου
Κάτια Παντελή-Ντούνη
Διονύσης Φούντας

Ακαδημία Ευηνοχωρίου

akageyhnoxweioyΗ Ακαδημία ποδοσφαίρου Ευηνοχωρίου ιδρύθηκε το 2005 από τον βετεράνο επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κων/νο Ξηρό.
Μετά από την απόσυρση του από τα γήπεδα και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο τον ώθησε να δημιουργήσει στην γενέτειρα του, στο Ευηνοχώρι ένα σύγχρονο αθλητικό συγκρότημα ακαδημίας ποδόσφαιρου.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα, όπου στις εγκαταστάσεις θα βρείτε 3 γήπεδα 5Χ5 και 2 γήπεδα 7Χ7, με τάπητα τελευταίας γενιάς, αποδυτήρια και αναψυκτήριο.

Σήμερα η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ευηνοχωρίου, είναι μέλος του δικτυού της Πράσινης Ποδοσφαιρικής Ανάπτυξης G.F.D που λειτουργεί υπό την ομπρέλα και με την πιστοποίηση της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και οι μικροί ποδοσφαιριστές είναι κάτω από συνεχή παρακολούθηση για τις επιλογές των ταλέντων στην κεντρική ακαδημία του Παναθηναϊκού στην Παιανία.
akadhmia1Η Ακαδημία ποδοσφαίρου Ευηνοχωρίου έχει στις τάξεις της παιδιά, ηλικίας από 4 έως 15 ετών.
Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα ανάλογα με την ηλικία τους και μέσα από τον αθλητισμό το παιδί εκτός από την εξοικείωση του με την μπάλα και την εκμάθηση των βασικών τεχνικών δεξιοτήτων του ποδοσφαίρου, αναπτύσσει και μια ξεχωριστή προσωπικότητα, με πρωτοβουλία και ταυτοχρόνως πειθαρχία, με την ανάπτυξη και καλλιέργεια του ομαδικού αθλητικού πνεύματος και το Ευ Αγωνίζεσθαι και τέλος με την κοινωνικότητα και τη δημιουργία φιλίας μεταξύ των παιδιών.

Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας λαμβάνει μέρος το παιδικό πρωτάθλημα Αιτωλοακαρνανίας και σε διάφορα τουρνουά στο νόμο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδος .
Επίσης όλα τα παιδιά έχουν ιδιωτική ασφαλιστική κάλυψη και οδοντιατρική περίθαλψη δωρεάν και η μεταφορά τους από και προς το σπίτι τους γίνεται με το λεωφορείο της ακαδημίας δωρεάν.
akadhmia2Τέλος η εξέλιξη και η καταξίωση ενός ποδοσφαιριστή αρχίζει από τα πρώτα κιόλας βήματα ενασχόλησης του παιδιού με το ποδόσφαιρο και η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ, με τις νέες συγκεκριμένες προδιαγραφές σε υλικοτεχνική υποδομή, με κεντρικό και ενιαίο πρόγραμμα προπόνησης, με εργομετρικές εξετάσεις και διατροφικό έλεγχο των αθλητών, με σεμινάρια επιμόρφωση των προπονητών στις εγκαταστάσεις της Παιανίας για τις σύγχρονες μεθόδους του ποδόσφαιρου, με ιατρικά σεμινάρια για της πρώτες βοήθειες την πρόληψη ατυχημάτων και αντιμετώπιση τραυματισμών και όλα αυτά υπό την παρακολούθηση της G.F.D., μπαίνει στα πρότυπα Ακαδημιών του εξωτερικού με υψηλά στάνταρ ποιότητας.
Όπως σε κάθε ακαδημία ποδόσφαιρου έτσι και στην ακαδημία Ευηνοχωρίου εκκολάπτονται οι ποδοσφαιρικοί αστέρες του μέλλοντος.

Το μέλλον κτίζεται εδώ......

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε στο site της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου πατώντας ΕΔΩ.
Σόφη Λαναρά

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Γιώργος Καραπαπάς
Ελπίδα Δρόσου
Κάτια Παντελή-Ντούνη
Διονύσης Φούντας