Ανακοίνωση Νέο Δ.Σ & Προπονητή - Α.Ε Ευηνοχωρίου

symboylio enwsh 2018 05Στις 8 Ιουλίου 2018 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 1ης Ιουλίου 2018. Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και οι θέσεις του καθενός έχουν ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             : ΞΗΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                   :   ΞΗΡΟΥ ΕΡΜΙΝΑ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                 :   ΚΟΝΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ                                 :   ΠΑΛΑΣΚΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ             :   ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΦΟΡΟΣ                               :   ΣΤΡΑΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΥΠ. ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΣ :    ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, πλαισιώθηκε με νέα πρόσωπα που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε στη θέση της Αντιπροέδρου την Ερμίνα Ξηρού, κόρη της ιδιοκτήτριας της HOME & TOOLS όπου και τη νέα χρονιά θα είναι η ΜΕΓΑΛΗ ΧΟΡΗΓΟΣ της ομάδας μας.

ΕΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Σε συμφωνία ήρθε η Διοίκηση της ομάδας με τον Διαμαντόπουλο Αθανάσιο, και αναλαμβάνει ως Προπονητής για τη νέα χρονιά. Η απόφαση ήταν μια κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών. Είναι ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα μας, ένα «δικός μας παιδί» να κάνει το πρώτα του προπονητικά βήματα στην ομάδα του χωριού του.

Παράλληλα με τα προπονητικά του καθήκοντα, θα προσφέρει και τις υπηρεσίες του όταν απαιτείται και ως ποδοσφαιριστής. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Α.Ε. Μεσολογγίου μέχρι το Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στον Ατρόμητο Αντιρρίου.

Θανάση Διαμαντόπουλε σε καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και σου ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο σου και μια λαμπρή καριέρα ως προπονητής.

Καλό ξεκίνημα στην ομάδα μας με γκολ και νίκες….

symboylio enwsh 2018 00  symboylio enwsh 2018 01 symboylio enwsh 2018 02 symboylio enwsh 2018 03

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα