Λύκειο Ευηνοχωρίου αγώνες Πρωταθλήματος

gel epal 2017 01Ξεκίνησαν οι αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος Αιτωλοακαρνανίας με την συμμετοχή του Γ.Ε.Λ Ευηνοχωρίου.

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017 έγινε ο δεύτερος αγώνας στο γήπεδο Νεοχωρίου μεταξύ του ΓΕΛ Ευηνοχωρίου με το Ε.Π.Α.Λ Μεσολογγίου με νικήτρια την ομάδα του Ευηνοχωρίου και σκορ 2-1.

Οι ομάδες ξεκίνησαν προσεκτικά και με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο, στο 10’ ένα καλό σουτ του Κολοζάκη εξ επαφής αλλά άουτ, στο 29’ ο Πέππας με την πλάτη στο τέρμα κάνει ένα γυριστό αριστερό σουτ και το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 51’ από φάουλ ένα πολύ καλό δυνατό σουτ του ‘Αλεξ Υζειράι απευθείας γκολ 1-1 , και στο 60’ ένα καλό κατέβασμα του Πέππα από αριστερά και δυνατό σουτ η μπάλα στο γάμα και 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

*** Ο πρώτος αγώνας δεν έγινε με το Γ.Ε.Λ Αστακού λόγω προβλημάτων με τα δελτία τους και το Γ.Ε.Λ Ευηνοχωρίου πήρε την νίκη και τους βαθμούς.

Γ.Ε.Λ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ (Βίκη Νούλα)

Βασίλης Διαμαντόπουλος, Δημήτρης Ντέκας, Γιώργος Καραπάνος, Φώτης Στρατογιάννης, ‘Αγγελος Σπυρόπουλος, Δημήτρης Τριβήλος, Δήμος Μοσχόπουλος, Ευτυχής Πέππας, Αντώνης Παπαηλίας, Κωστας Πανόπουλος, Δημήτρης Κολοζάκης, Χρήστος Πατογιάννης, Νίκος Λαμπαδάρης, Γιάννης Λώλος.

Καλή συνέχεια παιδιά …..

gel epal 2017 01 gel epal1 2017 00