Δεντροφύτευση στο Ευηνοχώρι - 2011

6dentrofyteysiΣτα πλαίσια της ημέρας του εθελοντισμού πραγματοποιήθηκαν σε όλο το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου συγκεντρώσεις φορέων και πολιτών για το σκοπό αυτό.

 

4dentrofyteysi  5dentrofyteysi  9dentrofyteysi   

Ειδικότερα για το χωριό μας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου δεντροφύτευση σε επιλεγμένα σημεία (πλατεία Οδυσσέας Ελύτης, πλατεία Κ. Νιαβή, παιδική χαρά Μπανιώκου, και παράπλευρα της σιδηροδρομικής γραμμής στο κεντρικό δρόμο).

Φυτεύτηκαν πλέον από 30 φοίνικες και επίσης δρύς και αργιές με την βοήθεια μαθητών από όλα τα σχολεία του χωριού μας.

 3dentrofyteysi11dentrofyteysi16dentrofyteysi17dentrofyteysi

Την όλη προσπάθεια συντόνιζαν ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κολοζάκης, οι Νίκος Ψεύτης και Γεώργιος Συγγούνης από το Τοπικό Συμβούλιο και Σπύρος Ζαρκάδας από τον σύνδεσμο Άθλησης και Νεολαίας του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος κ Παναγιώτης Κατσούλης προσωπικά δείχνουν ιδιαίτερα ευαισθησία για τον εθελοντισμό και το πράσινο και αναμένονται και άλλες προσπάθειες στο επόμενο διάστημα προς την κατεύθυνση αυτή.

 7dentrofyteysi 12dentrofyteysi 14dentrofyteysi

Να ευχαριστήσουμε και την ΤΕΡΝΑ Α.Ε που μας παραχώρησε τσάπα για την δεντροφύτευση και τον χειριστή Γιάννη Αθ. Πολονύφη που αφιλοκερδώς συνέβαλε στην προσπάθεια αυτή.

 1dentrofyteysi 13dentrofyteysi 2dentrofyteysi

Συγχαρητήρια σε όσους συμμετείχαν και έκαναν το χωριό μας πιο όμορφο…

 

Ευηνοχώρι στης παράδοσης τα μονοπάτια

Καθημερινά Νέα

Μούρκος apartments Κρυονέρι

Ταβέρνα ΜΙΜΟΖΑ Κρυονέρι

Στο Χωριό μου

Η ιστοσελίδα αυτή δημιουργήθηκε με αγάπη και σκοπός της είναι η προβολή του χωριού μας και στο internet. Με αυτό τον τρόπο πιστεύουμε ότι συμβάλουμε στη προσπάθεια της διάδοσης και προστασίας της πολιτιστικής κληρονομιάς και ταυτότητας του χωριού.Ένας χώρος προβολής και ενημέρωσης, αλλά και ένα σημείο συνάντησης για όσους αγαπάνε αυτόν τον τόπο.

Δημοφιλείς Αναρτήσεις

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Please, enter your name
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message